wie ben ik

HAIRDESIGN
Hairdesign Liesbeth

Liesbeth Kissembeek

WIE BEN IK?

Mijn naam is Liesbeth en ik ben een echte ‘HAIR’ lover met passie voor mijn vak. Ben altijd mee met de laatste nieuwe kapseltrends en ga graag ook eens ‘OUT OF THE BOX’! Mijn specialiteiten zijn  SNIT en alles wat met KLEUR te maken heeft. Vooral in geometrische haarsnitten en verschillende balayagetechnieken kan ik mij in uitleven.

Het liefste wat ik wil is dat je bezoek bij mij in de stoel geen verplichting mag zijn maar een belevenis. Van het begin tot het einde ga ik met je mee op  kapselreis en laat ik je naar buiten gaan met een smile op je gezicht en met het kapsel waar JIJ je goed bij voelt. Het is tenslotte ‘the crown you never take off’.

SAVING ORDINARY HUMANS FROM THEMSELVES!

Het is niet enkel het perfecte kapsel waar het om gaat maar zeker ook de KWALITEIT van je haar. Daarom werk ik ook met kwaliteitsvolle producten. Het hoofdmerk is EVO, een merk naar mijn hart. Het staat bekend om zijn integriteit, eenvoud, innovatie en speelsheid. Bovendien is het ook nog eens vrij van Sulfaten, Parabenen, gluten en cruelty-free. Alle ingrediënten hebben een functie en maar één doel: jouw haar zo goed mogelijk verzorgen. Minder belangrijk, maar wel leuk: de EVO flessen staan vol met heerlijke teksten, zo begin je of eindig je je dag onder de douche in ieder geval vrolijk. LOVE IS IN THE HAIR

 

Evo